Raske biler, raske ski, et raskt liv. Dan Bilzerian er kjent for sine heftige stunts og en livsstil hvor alt tas til det ekstreme. Om det noen gang hersket tvil over hans lidenskap for sportsbiler, ble det en gang for alle avkreftet når han suste opp på isbreen Folgefonna med en Lamborghini.

Hjemme i Monaco har Dan Bilzerian en imponerende garasje med et heftig utvalg av kjøretøy. Han har en stor samling av kraftige Audier, inkludert en råtass av en Audi RS6 Rebellion R2K. Den kjører han med ekte glede i Gumball 3000 hvert eneste år. I følge han selv, er RS6 den beste bilen han noensinne har eid. Med tanke på hvor glad han er i biler, sier dette i grunnen svært mye.

Andre stoltheter han har kjørt i løpet av årene, er Lamborgini Murcielago LP640. Bilen tok tre år å bygge og er tilpasset nøyaktig slik som han vil ha den. Andre Lamboer i stallen er Lamborghini Huracan, som han selv sier ikke er bra for førerkortet. Det er ikke så rart, med så mange hestekrefter under panseret! Selvsagt har Lamoen en skiboks på taket, det ville ikke vært Dan Bilzerian hvis ikke. Etter at han ble familiefar, kom også behovet for en praktisk, større bil. Typisk nok for Dan Bilzerian, ble det ikke en sliten, grå stasDansvogn, men den imponerende Audi Q7. I tillegg kan han skryte på seg flere Porscher og BMWer.

Det siste sprellet som den glamorøse kjendisen har funnet på, eller rettere sagt kjøpt, er en Rolls Royce. Under panseret finner du imponerende 800 hestekrefter, og den er selvsagt stylet og tilpasset. Med 24-tommers felger og kamuflasjefarget karosseri, hersker det ingen tvil om hvem sin bil dette er! Enten det dreier seg om triks i alpinbakken eller på veien, Dan Bilzerian vet å sette standarden for en ekstrem og spennende livsstil.

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Navn

e-post